Cestujeme za Rolls Royce: Výstava ‘Inside Rolls-Royce’ na londýnskej stanici Victória

NETKY.SK • 11 November 2014, 08:41 • 2 min
Cestujeme za Rolls Royce: Výstava ‘Inside Rolls-Royce’ na londýnskej stanici Victória

LONDÝN - Dotyk super-luxusu pozdravil dnes ráno cestujúcich na vlakovej stanici Victória v Londýne.

slovakia

left justify in out

Vystavený Rolls-RoyceGhost Series II mal za úlohu povzbudiť chuť Londýnčanov na návštevu výstavy „Inside Rolls-Royce“, ktorá je pripravená na otvorenie v Saatchi Gallery na námestí Duke of York neďaleko londýnskej King’s Road. Termín výstavy je štvrtok 13. novembra 2014 až nedeľa 16. novembra 2014.

Návštevníci Londýna, ktorí prechádzajú cez London’s Victoria Train Station dostali vzácnu príležitosť zoznámiť sa s aktuálnym motorovým vozidlom Gost Series II. Nechýbalo ani fotografovanie a nahrávanie obrázkov na sociálne siete pod hashtagom #InsideRollsRoyce.

 

Výstava sľubuje širšej verejnosti po prvý raz možnosť hlbšieho preniku do sveta nekonečného úsilia o dokonalosť v remeselnej výrobe najlepšieho automobilu na svete. Návštevníkom bude ponúkaná zábava a pohlcujúce zmyslové putovanie do sveta dizajnu svetoznámej značky a remeselnej a technickej dokonalosti. Ešte pred otvorením výstavy bola sprístupnená bezplatná aplikácia, navrhnutá tak, aby sa zvýšil celkový zážitok návštevníkov prostredníctvom využitia najmodernejšej technológie. Aplikácia je k dispozícii v Apple App Store a Google Play.

 

Začínajúci mladí dizajnéri budú mať možnosť učiť sa zo skúseností teamu zákazkovej výroby Rolls-Royce v sérii interaktívnych seminárov a workshopov, ktoré sa budú konať v sobotu 15. novembra a nedeľu 16. novembra od 11:00 do 12:30 a 15:00 do 16:30 hodiny. Nie je tu nutná žiadna rezervácia vopred.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies