Cesta pri PKO je už prejazdná

NETKY.SK • 15 September 2014, 18:05 • 2 min
Cesta pri PKO je už prejazdná

BRATISLAVA - Cesta na Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu pred Parkom kultúry je už prejazdná, informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

slovakia

left justify in out

Cesta bola uzavretá od nedele, keď sa na ňu zosunul svah a padol strom. Ako dnes informoval riaditeľ kancelárie primátora Ľubomír Andrassy, cestu bolo treba vyčistiť a svah spevniť betónovými zábranami, aby sa pôda ďalej nezosúvala. Podľa prvých odhadov by riešenie celej situácie mohlo radnicu vyjsť na približne milión eur. Pomoc budú žiadať aj od vlády vo forme refundácie nákladov. Ako vysvetlil Andrassy, v súvislosti s nedeľným zosuvom pôdy bola zo strany Starého Mesta vyhlásená mimoriadna situácia a zasadli krízové štáby mestskej časti i mesta. Zosuv pôdy v nedeľu spôsobilo podmáčanie svahu. Ako upozornil Andrassy, podmáčaná je aj Žižkova ulica, ktorá z bezpečnostných dôvodov ostáva uzavretá pre autá aj pre chodcov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies