Cestu okolo amfiteátra pre práce na City Arene na desať dní uzatvoria

NETKY.SK • 12 Marec 2015, 15:17 • 2 min
Cestu okolo amfiteátra pre práce na City Arene na desať dní uzatvoria

TRNAVA - Desať dní, od piatka 13. marca do nedele 22. marca, bude v Trnave pre dopravu úplne uzatvorená časť ulice od Západoslovenského múzea okolo amfiteátra s vyústením na Hlbokú ulicu. Dôvodom je inštalovanie opláštenia a strešnej konštrukcie novobudovanej City Areny.

slovakia

left justify in out

Obchádzka začne platiť 13. marca od 20.00 h, skončí sa v nedeľu 22. marca o 18.00 h. Obchádzková trasa bude v smere na Hlbokú vedená z Halenárskej ulice na Dolné bašty, z Dolných bášt cez Športovú ulicu na Kollárovu, dĺžka je asi 420 metrov. Z Hlbokej bude obchádzková trasa vedená na Kollárovu a do centra mesta okolo Knižnice Juraja Fándlyho, dĺžka úseku je 550 metrov. Informovala o tom webová stránka mesta Trnava. Za práce zodpovedá spoločnosť STRABAG Pozemné a inžinierske staviteľstvo, s.r.o., v Bratislave.
     

Pre peších bude spomínaná trasa úplne priechodná.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies