Cestu I/18 pod hradom Strečno uzatvoria v nedeľu 22. novembra

NETKY.SK • 18 November 2015, 09:13 • 2 min
Cestu I/18 pod hradom Strečno uzatvoria v nedeľu 22. novembra

ŽILINA – Cestu I/18 medzi Žilinou a Martinom pod hradom Strečno úplne uzatvoria v nedeľu 22. novembra od 8. do 16. hodiny, s dvomi prestávkami od 10. do 10.30 h a od 12.30 do 13. hodiny. Dôvodom sú práce na skalnom brale pod hradom Strečno. TASR o tom informoval prednosta Okresného úradu (OÚ) v Žiline Vladimír Macášek.

slovakia

left justify in out

Upozornil, že aj po 16. hodine treba predpokladať kolóny, pričom bude trvať nejaký čas, kým sa rozplynú. "Zámerne sme zvolili jeden deň, aby sa otestovalo, aká veľká plocha sa dá zmerať a zmonitorovať. V pondelok 23. novembra bude zasadnutie, na ktorom sa rozhodne o ďalšej uzávere," uviedol Macášek.

 

Predseda Žilinského samosprávneho kraja (ŽSK) Juraj Blanár ocenil, že prácami na skalnom brale sa napĺňa uznesenie vlády SR. "Bol osadený online dilatometer a budú postupovať ďalšie práce. Stále trváme na tom, aby boli v režime, ktorý čo najmenej obmedzuje premávku. To znamená, v určitých intervaloch cestu uzatvárali a otvárali, aby to bola čo najmenšia záťaž pre obchádzkové trasy, ktoré vedú predovšetkým po krajských cestách druhej triedy," dodal predseda ŽSK.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies