Cestovný poriadok upraví aj RegioJet na trase z Bratislavy do Komárna

NETKY.SK • 12 December 2014, 16:31 • 2 min
Cestovný poriadok upraví aj RegioJet na trase z Bratislavy do Komárna

BRATISLAVA - Celoplošná zmena cestovných poriadkov od nedele 14. decembra prinesie niekoľko zmien aj vo vlakoch RegioJet, a to na trase z Bratislavy do Komárna, kde dopravca prevádzkuje železničnú dopravu s dotáciou od štátu.

slovakia

left justify in out

Podľa hovorkyne firmy Petry Novákovej však nenastanú výrazné zmeny. "Pridal sa prvý ranný vlak z Komárna do Dunajskej Stredy," priblížila pre TASR. Odchod z Komárna bude mať o 3.49 h a príchod do Dunajskej Stredy o 4.49 h. Spoj bude jazdiť cez týždeň.
     

Zároveň pribudol aj posledný vlak z Bratislavy do Komárna s odchodom z hlavného mesta o 22.05 h a príchodom do Komárna o 0.13 h. Tento spoj bude premávať každý piatok.
     

Súčasne dopravca zrušil jeden spoj, a to vlak z Dunajskej Stredy do Bratislavy s odchodom o 14.21 h. Na niektorých spojoch nastali tiež minútové zmeny časov, spoločnosť preto odporúča cestujúcim skontrolovať si jazdné časy vlakov na internetovej stránke dopravcu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies