Cestovatelia rozhodli: Najlepšia reštaurácia na svete je v Štrasburgu

NETKY.SK • 6 December 2018, 20:21 • 2 min
Cestovatelia rozhodli: Najlepšia reštaurácia na svete je v Štrasburgu

Najlepšie na svete sa najete vo francúzskej reštaurácii Au Crocodile. Nachádza sa v Štrasburgu a je údajne obľúbená aj medzi niektorými zamestnancami neďalekého Európskeho parlamentu.

slovakia

left justify in out

O jej prvenstvo sa rozhodlo v cenách cestovateľského portálu TripAdvisor na základe užívateľských hodnotení. 

 

Ak dáte aj na ďalšie prestížne hodnotenie, tak Au Crocodile takisto disponuje jednou michelinskou hviezdou, od toho sa odvíjajú aj ceny. Štvorchodové menu vyjde v prepočte na 80 eur na osobu. Hostia si v podniku okrem iného pochvaľujú aj na skvelú prezentáciu čiže food styling a dobre spárované vína.

 

Takisto reštauráciou na štvrtej priečke je európska, je ňou Nottinghamská Sat Bains, ktorá bola v roku 2003 podľa Daily Mailu prvým podnikom v anglickom meste, ktorý obdržal michelinskú hviezdu. Odvtedy stihol získať ešte ďalšie.

 

 

Za ďalšími podnikmi by bolo treba uraziť už trochu dlhšiu cestu, piate miesto má Restaurante Benazuza v mexickom Cancúne, šieste La Colombe v juhoafrickej Constantia a siedme TRB Hutong v Pekingu. Ôsma je Ristorante Villa Crespi v talianskom Orta San Giulio, deviata The Grove v novozélandskom Aucklande a prvú desiatku uzatvára David's Kitchen v thajskom Čiang Mai.

 

Výsledky ankety vyhodnocuje algoritmus, ktorý analyzuje tisíce užívateľských recenzií. Tento rok boli okrem iného vyhlásené kategórie Najlepší hotel, Najlepšie destinácie alebo Najlepšie pláže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies