Cestní piráti zo Srbska a Prešova sú za extrémne rýchlu jazdu ľahší o 800 eur

NETKY.SK • 8 Jún 2016, 19:03 • 2 min
Cestní piráti zo Srbska a Prešova sú za extrémne rýchlu jazdu ľahší o 800 eur

HONTIANSKE TESÁRE - Dvaja vodiči zo Srbska a Prešova si za extrémne rýchlu jazdu v obci Hontianske Tesáre v okrese Krupina "zarobili" u policajtov po 800 eur. O prípadoch, ktoré sa odohrali ešte v nedeľu (5.6.), a to len v priebehu polhodiny, informovala dnes TASR banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

slovakia

left justify in out

"V nedeľu o 13.38 h policajti zastavili osobné motorové vozidlo Alfa Romeo, ktoré viedol 48-ročný vodič, občan Srbska. Na ceste, kde je povolená rýchlosť 50 km/h, jazdil rýchlosťou 116 km/h. Po 27 minútach v tej istej obci zastavili ďalšie vozidlo Audi, ktoré viedol 37-ročný vodič z Prešova. Ten prekročil povolenú rýchlosť o 79 km/h, čiže v obci jazdil rýchlosťou 129 km/h. Za prekročenie najvyššej dovolenej rýchlosti bola obom vodičom uložená bloková pokuta vo výške 800 eur," konštatovala Faltániová.

 

Ako hovorkyňa upozornila, k vážnym dopravným nehodám dochádza najčastejšie z dôvodu neprimeranej rýchlosti jazdy, preto polícia vodičom odporúča ubrať plyn a to najmä v obci. Ohľaduplnou jazdou predídu na ceste vážnym kolíziám, pri ktorých by mohli ohroziť nielen seba, ale i ostatných účastníkov cestnej premávky.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies