Cestári upozorňujú vodičov na zľadovatený a kašovitý sneh aj na poľadovicu

NETKY.SK • 27 December 2014, 15:52 • 2 min
Cestári upozorňujú vodičov na zľadovatený a kašovitý sneh aj na poľadovicu

BRATISLAVA - Všetky sledované cesty, diaľnice, rýchlostné cesty i horské priechody na Slovensku sú zjazdné.

slovakia

left justify in out

Na vyššie položených cestách severného a stredného Slovenska sa môže nachádzať miestami jedno až dvojcentimetrová vrstva kašovitého až utlačeného snehu. Slovenská správa ciest (SSC) o tom informuje na svojom webe www.zjazdnost.sk
      

SSC však upozorňuje vodičov na zľadovatený sneh o hrúbke dva centimetre, ktorý sa môže miestami nachádzať na ceste medzi Spišskou Belou - Spišskou Starou Vsou, Hniezdnym - Červeným Kláštorom, Stakčínom a Uličom a na hranici sabinovského a prešovského okresu.
      

Utlačený alebo kašovitý sneh do troch centimetrov je v okolí Starej Ľubovne, Bardejova, Medzilaboriec, Námestova, Čadce, Liptovského Mikuláša a Popradu.
      

SSC taktiež informuje, že úsek cesty Nitrianske Pravno - Fačkovské sedlo a horský priechod Šútovce je uzatvorený pre vozidlá dlhšie ako 10 metrov. Horský priechod Zbojská je uzatvorený pre dopravu nad 3,5 tony. Správa ciest varuje, že z dôvodu nízkych teplôt hrozí na mokrých a vlhkých vozovkách poľadovica.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona