Cestári pripravujú rekonštrukciu križovatky v Nových Zámkoch

NETKY.SK • 11 Marec 2015, 13:35 • 2 min
Cestári pripravujú rekonštrukciu križovatky v Nových Zámkoch

BRATISLAVA - Slovenská správa ciest (SSC) pripravuje v Nových Zámkoch rekonštrukciu križovatky ciest I/75 a III. triedy.

slovakia

left justify in out

Práce s odhadovanými stavebnými nákladmi 714,55 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty sú plánované na deväť mesiacov a majú byť financované z peňazí Európskeho fondu regionálneho rozvoja cez Operačný program Doprava.

 

Ako vyplýva z výzvy na predkladanie ponúk, okružná križovatka v Nových Zámkoch je riešená ako štvorramenná. "Križovatka pozostáva z desiatich stavebných objektov, je riešená ako jednopruhová so šírkou vozovky 6,50 metra. Stavba sa bude realizovať postupne pri úplnej i čiastočnej uzávierke križovatky," oznámili cestári. 

 

Otváranie časti ponúk týkajúcej sa splnenia podmienok účasti je určené na 2. apríla. Časti ponúk s predloženými cenami budú otvorené neskôr u uchádzačov spĺňajúcich požadované kritériá. Uchádzači majú predložiť zoznam vykonaných prác v rokoch 2010 až 2014, pričom každá z minimálne dvoch zákaziek má mať hodnotu aspoň 700 tis. eur bez dane. 

 

Slovenská správa ciest je samostatná rozpočtová organizácia zriadená ministerstvom dopravy k 1. januáru 1996. Spravuje takmer 3 500 kilometrov ciest I. triedy, jej generálne riaditeľstvo je v Bratislave, štyri regionálne organizačné zložky Investičná výstavba a správa ciest majú zastúpenie v Bratislave, Banskej Bystrici, Žiline a Košiciach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies