Cesta medzi Svitom a Batizovcami je po obnove priecestia otvorená

NETKY.SK • 19 Júl 2016, 08:53 • 2 min
Cesta medzi Svitom a Batizovcami je po obnove priecestia otvorená

SVIT – Z dôvodu rekonštrukcie železničného priecestia medzi mestom Svit a obcou Batizovce v okrese Poprad bola od 11. júla uzatvorená cesta III/3064 Batizovce-Svit. Na uvedenom úseku Železnice Slovenskej republiky opravili železničný prejazd, ktorým denne prejdú stovky osobných automobilov. V pondelok 18. júla ju vo večerných hodinách opäť sprístupnili.

slovakia

left justify in out

Starosta obce Batizovce Gabriel Bodnár pre TASR uviedol, že železničný prejazd, ktorý sa nachádza v katastri mesta Svit, používajú obyvatelia Batizoviec často a denne ním niektorí prejdú aj štyrikrát. Podľa jeho slov bolo priecestie už nevyhnutné opraviť. "Jeho stav bol nevyhovujúci nielen pre automobilovú dopravu, ale aj pre cyklistov a ľudí, ktorí prechádzali týmto úsekom pešo," zhodnotil Bodnár.

 

Pôvodne mala byť rekonštrukcia ukončená v sobotu 16. júla vo večerných hodinách. Z dôvodu nepriaznivého počasia však nebolo možné práce spojené najmä s asfaltovaním dokončiť, a preto sa termín odovzdania železničného priecestia do užívania presunul.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies