Cesta medzi Šaľou a Galantou je neprejazdná: Zrazili sa štyri vozidlá, jeden mŕtvy

NETKY.SK • 30 Október 2015, 20:21 • 2 min
Cesta medzi Šaľou a Galantou je neprejazdná: Zrazili sa štyri vozidlá, jeden mŕtvy

NITRA – Šalianski hasiči v týchto chvíľach zasahujú pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na štátnej ceste I/75 za obcou Kráľová nad Váhom v smere na Galantu. Krátko pred 19. hodinou sa na ceste zrazili štyri osobné motorové vozidlá, v ktorých sa viezlo spolu šesť ľudí.

slovakia

left justify in out

„Podľa predbežných informácií boli vo vozidlách dve ženy a štyria muži. Jedna osoba nehodu neprežila, dvaja ľudia sú ťažko zranení a jeden utrpel ľahšie zranenia,“ informoval hovorca Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru v Nitre Viliam Pánsky.

 

„V osobnom motorovom vozidle Ford s českým evidenčným číslom sa ťažko zranil manželský pár z Prahy. Obidvoch previezla sanitka do nemocnice. V Škode SuperB so šalianskym evidenčným číslom sa ľahko zranila jedna osoba, bez zranenia vyviazla posádka Škody Fabia s bratislavskou štátnou poznávacou značkou. Jedna osoba zahynula vo vozidle, u ktorého sa zatiaľ nepodarilo identifikovať ani továrenskú značku,“ skonštatoval Pánsky.

 

Pri nehode zasahuje sedem hasičov na dvoch vozidlách a ďalšie záchranárske zložky. Cesta medzi Šaľou a Galantou je na tomto úseku neprejazdná v obidvoch smeroch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies