Cesta I/18 popod hrad Strečno je tento víkend úplne uzavretá

NETKY.SK • 10 December 2016, 14:38 • 2 min
Cesta I/18 popod hrad Strečno je tento víkend úplne uzavretá

ŽILINA - Cesta I/18 popod hrad Strečno, ktorá spája Žilinu s Martinom, je pre sanačné práce na skalnom brale počas tohto víkendu úplne uzavretá.

slovakia

left justify in out

Uzavretá je oddnes od 8.00 h do 16.00 h v nedeľu 11. decembra. TASR o tom informoval vedúci odboru krízového riadenia Okresného úradu v Žiline Ľubomír Hollý.

 

Sanačné práce na skalnom brale realizuje firma ARCADIS CZ, a. s., organizačná zložka Slovensko, ktorá vyhrala verejné obstarávanie a podpísala zmluvu s Ministerstvom životného prostredia (MŽP) SR.

 

Víťazná spoločnosť splnila všetky výberové kritériá a ponúkla najnižšiu cenu 867.702 eur s DPH. Podľa zmluvy zabezpečí vykonanie nevyhnutných protihavarijných opatrení počas tohtoročnej jesene a sanačné práce musí ukončiť do konca mája budúceho roka. Víťazná spoločnosť plánuje rozdeliť práce na tri etapy s termínom ukončenia do 31. mája 2017, informovala TASR Erika Rusnáková z odboru komunikácie MŽP SR.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona