Český tréner Miloš Říha mieri do kazašského Barysu Astana

NETKY.SK • 14 Máj 2013, 15:58 • 2 min
Český tréner Miloš Říha mieri do kazašského Barysu Astana

PRAHA - Český tréner Miloš Říha sa po svojom nedobrovoľnom konci v SKA Petrohrad a krátkom účinkovaní v extraligových Pardubiciach vracia späť do Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). Podľa informácie iSport.cz, ktorý sa odvoláva na denník Chakéjnaja Pravda, bude v novom ročníku sedieť na lavičke kazašského Barysu Astana. Jeho asistentom by mal byť Andrej Potajčuk.

slovakia

left justify in out

Říha, ktorý k dvom titulom priviedol Slovan Bratislava, sa v Rusku po prvý raz predstavil v sezóne 2005/06 vo Voskresensku. Na jeseň 2007 z Pardubíc odišiel do Spartaku Moskva, ktorý po rokoch vytiahol medzi ruskú špičku. V KHL trénoval aj Atlant Mytišči (2010/11), s ktorým vybojoval strieborné medaily a dostalo sa mu ocenenia Tréner roka. Posledné dva ročníky viedol SKA Petrohrad, ale v novembri 2012 ho klubové vedenie odvolalo, hoci mužstvo bolo na prvom mieste tabuľky KHL. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies