Český tréner Bílek dostal v Tbilisi lukratívny plat

NETKY.SK • 3 Jún 2014, 12:27 • 2 min
Český tréner Bílek dostal v Tbilisi lukratívny plat

TBILISI - Bývalý tréner českej futbalovej reprezentácie či MFK Ružomberok Michal Bílek sa stal novým kormidelníkom gruzínskeho tímu Dinamo Tbilisi. S vedením víťaza Pohára víťazov pohárov 1981 sa dohodol na kontrakte na jeden rok. Jeho asistentom bude Marcel Lička. Informuje o tom web iDnes.cz.

slovakia

left justify in out

"Bol som sa tam pozrieť minulý týždeň. Veľký dojem na mňa urobilo tréningové centrum. Na prácu sa už veľmi teším," povedal pre iDnes.cz Bílek. Štyridsaťdeväťročný kouč nebude prvým Čechom pôsobiacim v Diname, v minulosti mužstvo viedli Dušan Uhrin st. i jeho syn Dušan Uhrin ml. Obaja získali s Dinamom ligový titul. Bílek strieda vo funkcii Malchaza Žvaniju. Podľa zdrojov denníka Blesk by mal mať v Tbilisi ročný základný plat osem miliónov českých korún. Pri českej reprezentácii to bolo o tri milióny menej. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies