Český tím doplní kvarteto Polášek, Šimek, Řepík a Birner

NETKY.SK • 25 Apríl 2016, 14:16 • 2 min
Český tím doplní kvarteto Polášek, Šimek, Řepík a Birner

PRAHA - K českej hokejovej reprezentácii sa v príprave na májové MS v Rusku pripoja po konci extraligových bojov štyria hráči z tímov finalistov. V stredu sa trénerovi Vladimírovi Vůjtekovi budú hlásiť obranca Sparty Praha Adam Polášek, zadák Liberca Radim Šimek a útočníci "bielych tigrov" Michal Řepík a Michal Birner. Informoval o tom portál iDnes.cz.

slovakia

left justify in out

Všetci štyria nominovaní hráči sa pobijú o svoju premiérovú účasť na MS. Český tím sa v ďalšej fázy prípravy stretne v utorok v Znojme a Vůjtekovi sa budú hlásiť aj štyri výrazné posily do útoku - Tomáš Plekanec z Montrealu, David Pastrňák z Bostonu a novopečení šampióni KHL Jan Kovář a Tomáš Filippi z Magnitogorska. Česi narazia v stredu a v piatok v Znojme v rámci Euro Hockey Tour na Švédov, do šampionátu potom vstúpia v piatok 6. mája atraktívnym súbojom v Moskve proti domácemu Rusku. V základnej skupine ďalej narazia na Lotyšsko, Švédsko, Nórsko, Kazachstan, Dánsko a Švajčiarsko.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies