Český súd vymeral mladej matke 20 rokov väzenia za vraždu dvoch novorodencov

NETKY.SK • 2 September 2014, 15:54 • 2 min
Český súd vymeral mladej matke 20 rokov väzenia za vraždu dvoch novorodencov

HRADEC KRÁLOVÉ - Mladú matku z českého okresu Havlíčkův Brod odsúdili dnes na 20 rokov väzenia. Krajský súd v Hradci Královom uznal 21-ročnú Luciu K. za vinnú z vraždy dvoch novorodených dievčatiek, ktoré tajne porodila v rokoch 2012 a 2013.

slovakia

left justify in out

Žena sa obhajovala tým, že sa hanbila mať deti v takom mladom veku, a že sa bála svojho priateľa, informoval spravodajský server Novinky.cz.
     

Obžaloba uviedla, že žena utajovala tehotenstvo a v marci 2012 v kabínke autobusovej stanice v Jihlave porodila živé, zdravé dieťa, potom ho odniesla do kríkov pri ceste. Na druhý deň sa po telo vrátila a skryla ho pod schodiskom v dome. 
     

V roku 2013 porodila ďalšie dieťa v kúpeľni. Podľa obžaloby mu neposkytla potrebnú starostlivosť, vložila ho do niekoľkých igelitových tašiek a odviezla k rybníku v okrese Havlíčkův Brod. Aj toto tehotenstvo tajila a nenavštevovala ani lekára, uviedol web Novinky.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona