Český spevák Michael Foret sa oženil

NETKY.SK • 8 Júl 2014, 14:57 • 2 min
Český spevák Michael Foret sa oženil

PRAHA - Český spevák, skladateľ, textár a herec Michael Foret sa cez víkend oženil s priateľkou Eliškou.

slovakia

left justify in out

"Mám tú najúžasnejšiu ženu a som ten najšťastnejší človek na svete. A tak nejako sa prehodili moje hodnoty a už viem, čo znamená skutočné šťastie. Svadba bola tento víkend na zámku vo východných Čechách v rodisku Elišky," vyjadril sa pre portál iDNES.cz Foret. Novomanželov teraz čaká trojtýždňová svadobná cesta, ktorú podľa speváka strávia na nemenovanom ostrove uprostred oceánu. "Vypneme mobily, hlavu a budeme iba sami pre seba," dodal herec.

 

Dvadsaťsedemročný Michael Foret odštartoval kariéru v roku 2005 v speváckej súťaži Česko hledá SuperStar, kde skončil na 6. mieste. Na konte má zatiaľ dva štúdiové albumy Forte (2006) a Uvnitř (2009). Zahral si vo filmoch ako Experti (2006) alebo Probudím se včera (2012), okrem toho sa objavil aj vo viacerých českých muzikáloch, napríklad Děti ráje (2009 - 2014). Od októbra sa predstaví ako Sky v českej inscenácii muzikálu Mamma Mia!, ktorý prvý raz uviedli na londýnskom West Ende v roku 1999. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies