Český režisér Zdeněk Troška je v nemocnici!

NETKY.SK • 29 November 2013, 13:57 • 2 min
Český režisér Zdeněk Troška je v nemocnici!

PRAHA - Český režisér Zdeněk Troška (60) je v nemocnici. Umelca hospitalizovali v utorok s akútnymi bolesťami v oblasti hrudníka.

slovakia

left justify in out

Po pár hodinách ho prepustili, no neskôr sa do nemocnice vrátil, bolesti totiž stále pretrvávali. Šesťdesiatročný filmár sa už ale cíti lepšie. "Tá bolesť sa nedala vydržať, bolo to niečo hrozné. Na jednotke intenzívnej starostlivosti neležím. Hospitalizovali ma s nábehom na zápal pľúc," uviedol pre denník Aha! Troška. "Prešiel kompletným vyšetrením, tie pôvodné bolesti boli veľmi silné a mohlo to byť čokoľvek. Urobili sme mu však celkové vyšetrenie a pán režisér nie je v ohrození života," vyjadril sa lekár.

Rodák zo Strakoníc má na konte trilógiu Slunce, seno... (1983, 1989, 1991), prvé tri filmy tetralógie Kameňák (2003, 2004, 2005), rozprávky ako napríklad Princezná z mlyna (1994) alebo Z pekla štěstí (1999), ale aj komédiu Babovřesky (2013). V súčasnosti pracuje na jej pokračovaní s názvom Babovřesky 2, ktoré by sa do kín malo dostať vo februári budúceho roka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies