Český reprezentant Irgl sa podrobí operácii nádoru na obličke

NETKY.SK • 28 November 2014, 11:31 • 2 min
Český reprezentant Irgl sa podrobí operácii nádoru na obličke

PRAHA - Český hokejový reprezentant Zbyněk Irgl sa v pondelok 1. decembra podrobí operácii nádoru na obličke. Druhý najlepší strelec extraligového Třinca odohral v tejto sezóne 19 zápasov a strelil v nich 11 gólov. Klub zo severu Moravy je na čele tabuľky a ašpiruje na titul.

slovakia

left justify in out

Třinecký klub zverejnil v piatok na svojej stránke stanovisko k zdravotnému stavu svojej hviezdy. "Všetci veríme, že svoj súboj, ktorý sa vôbec nedá porovnávať so športom, vyhrá a Zbyněk bude skoro zdravý. Samozrejme tiež veríme, že sa Zbyňa čo najskôr vráti na ľad, aby opäť robil radosť ako třineckým, tak všetkým ďalším fanúšikom hokeja," uviedol web www.hcocelari.cz. 

 

Tridsaťtriročný Irgl začal svoju kariéru v HC Vítkovice, potom hral vo Švajčiarsku za HC Davos a od sezóny 2007/2008 pôsobil v KHL v tímoch Lokomotiv Jarosľavl a Dinamo Minsk. V roku 2000 ho draftoval Nashville Predators, ale v NHL si nezahral. Do extraligy sa vrátil pred touto sezónou a v doterajšom priebehu patril k najväčším hviezdam súťaže. V zbierke úspechov má striebro z majstrovstiev sveta, zlato z MS do 20 rokov a titul vo švajčiarskej lige. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona