Český producent Jurtin pripravuje celovečerný dokument o Jaromírovi Jágrovi

NETKY.SK • 13 Október 2016, 16:13 • 2 min
Český producent Jurtin pripravuje celovečerný dokument o Jaromírovi Jágrovi

PRAHA - Český producent Jiří Jurtin pripravuje celovečerný dokumentárny film o hokejistovi Jaromírovi Jágrovi. Jurtin, ktorý má na konte snímky ako Beštiár (2007) či tohtoročnú Lídu Baarovú, to potvrdil pre český portál iDNES.cz.

slovakia

left justify in out

"S pokorou sme prijali od pána Jágra súhlas, že môžeme zachytiť jeho poctivú a neopakovateľnú cestu až na svetový vrchol," uviedol producent.


Novinka ponesie názov 68, podľa Jágrovho čísla dresu, a bude obsahovať rozhovory s viacerými osobnosťami svetového hokeja či hollywoodskymi celebritami. Súčasťou dokumentu budú aj rôzne archívne zábery, nové reportáže z hokejistových pôsobísk či dosiaľ nezverejnené rozhovory s jeho rodinou, kamarátmi a prvými trénermi.


Podľa informácií portálu iDNES.cz sa o réžiu postará jeden z významných českých tvorcov. Film 68 bude vznikať v Českej republike i zahraničí, pričom s nakrúcaním plánujú začať už v novembri. Vôbec prvá celovečerná snímka o slávnom športovcovi by sa mala dostať do kín na jeseň 2017, v období osláv 100. výročia založenia severoamerickej NHL, v ktorej rodák z Kladna dlhé roky pôsobí. Ako tiež tvorcovia prezradili, film uvedú do kín po celom svete.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona