Český pesničkár Voxel pripravil nový album Motýlí efekt, vychádza budúci týždeň

NETKY.SK • 27 August 2015, 11:30 • 2 min
Český pesničkár Voxel pripravil nový album Motýlí efekt, vychádza budúci týždeň

BRATISLAVA - Český pesničkár Voxel pripravil nový, v poradí druhý album, ktorému dal názov Motýlí efekt. Na pultoch predajní s hudobnými nosičmi sa objaví 4. septembra.

slovakia

left justify in out

Pilotným singlom z nového album je pieseň Jednou. Václav Lebeda, tak znie jeho civilné meno, zverejnil v éteri druhú pieseň z novej platne V čase zpátky. Skladba je dostupná na všetkých digitálnych platformách vrátane iTunes a YouTube. Na novinkovej platni spolupracoval s Honzom Balcárkom z Light & Love a zaradil na ňu aj úspešný singel V naší ulici. 

 

Voxel (Václav Lebeda, *22.7.1992, Kopřivnice), popový spevák a pesničkár začal svoju muzikantskú dráhu v skupine Burnout. Od roku 2012 sa vydal na sólovou dráhu, jeho prvým hitom bola skladba V síti. Ďalšími hitmi boli v júli 2012 piesne Hitmaker a v januári 2013 Superstar. V apríli 2014 vydal debutovú platňu, ktorú nazval All Boom. Za rok 2013 bol objavom hudobnej stanice Óčko, v ankete Český slávik za rok 2014 získal ocenenie ako hviezda internetu. Na cenách Anděl 2014 bol nominovaný v kategórii objav roka. Hudbe sa chce venovať ako svojej hlavnej profesii. Je ženatý, má syna Václava.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona