Český obranca Krejčí sa vracia do HKM Zvolen

NETKY.SK • 3 November 2016, 14:25 • 2 min
Český obranca Krejčí sa vracia do HKM Zvolen

ZVOLEN - Defenzívu tipsportligového tímu HKM Zvolen by mohol vystužiť český hokejista Daniel Krejčí, ktorý v stredu pricestoval pod Pustý hrad a zapojil sa do prípravy mužstva.

slovakia

left justify in out

Pokiaľ zainteresované strany dospejú k dohode, 24-ročný obranca nadviaže na svoje vlaňajšie pôsobenie v klube a obnovenú premiéru v drese "rytierov" absolvuje na budúci týždeň v domácom zápase s Liptovským Mikulášom. Informovala o tom oficiálna internetová stránka HKM.

 

Odchovanec pražskej Slavie sa vracia do klubu, v ktorom odohral svoju doteraz najlepšiu sezónu. Krejčí nastúpil vo farbách Zvolena v ročníku 2015/2016 v 63 stretnutiach, v ktorých nazbieral 33 bodov za 13 gólov a 20 asistencií. Stal sa tak najproduktívnejším obrancom svojho mužstva a tretím najproduktívnejším v celej Tipsport Lige.

 

To zákonite zvýšilo záujem o jeho služby, a tak v lete zamieril do Mladej Boleslavi. V stredočeskom klube si však nedokázal vybojovať stabilné miesto v zostave, jediný štart si pripísal v Lige majstrov, následne sa presunul do prvoligových Benátok nad Jizerou, kde odohral 16 zápasov. Teraz sa schyľuje k pokračovaniu jeho spolupráce s HKM .

 

"Zatiaľ nič nie je podpísané," poznamenal pre klubový web Krejčí s tým, že strany spejú k dohode.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona