Český hokejový útočník Jaromír Jágr už opäť trénuje

NETKY.SK • 25 September 2013, 10:02 • 2 min
Český hokejový útočník Jaromír Jágr už opäť trénuje

NEW YORK - Český hokejový útočník Jaromír Jágr absolvoval po dvanásťdňovej prestávke prvý tréning s New Jersey Devils a mal by stihnúť aj začiatok sezóny. Jágr mal v úvode kempu Devils bolesti v dolnej časti tela. V utorok korčuľoval s hráčmi, ktorí nehrali v príprave vo Philadelphii.

slovakia

left justify in out

"Som rád, že som sa nezranil. To je prvý krok. Doteraz som mal problémy so svalmi na chrbte a bedre," povedal Jágr. Problémy mohol spôsobiť aj let z Európy do zámoria. 

Česká hviezda chce byť stopercentne v poriadku do 3. októbra, keď by mala nastúpiť na prvý zápas Devils v základnej časti NHL. Otestovať by sa Jágr chcel vo štvrtok v ďalšom prípravnom dueli proti Philadelphii. "Veľmi rád by som hral od úvodu sezóny. Mám ešte osem dní, aby som sa pripravil. Možno, ak by som mal dobrý aj stredajší tréning, by nebola zlá myšlienka nastúpiť proti Philadelphii. Konečné rozhodnutie však urobia tréneri a generálny manažér. Keby som vo štvrtok v príprave nehral, o týždeň už chcem," tvrdí najproduktívnejší Európan v histórii ligy (1688 bodov, 681 gólov). 

Štyridsaťjedenročný Jágr podpísal v lete ročnú zmluvu s Devils na 4 milióny dolárov. Polovicu sumy má garantovanú, druhú polovicu dostane, ak odohrá minimálne 40 zápasov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies