Český herec Vašek Jílek je romantický typ

NETKY.SK • 30 Január 2017, 14:29 • 2 min
Český herec Vašek Jílek je romantický typ

PRAHA - Český herec Vašek Jílek má podľa vlastných slov vďaka svojmu zovňajšku blízko k romantickým hrdinom.

slovakia

left justify in out

„Už na DAMU nám profesori hovorili, že sme taký ročník princov. A keď sa to ešte umocnilo tým retro účesom, ktorý som nosil - takú retro helmu kučeravých vlasov, ktoré sa nemusia veľmi udržiavať, len sa tak prehrabnú - to ma vždy predurčovalo k postavám buď trkvasov, smoliarov alebo princov. Nech robím, čo robím, mám k tomu proste predpoklady,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.


Romantickými ťahmi je však známy i v reálnom živote. „Priznávam, občas niečo také romantické urobím aj v reálnom živote. Raz sa mi napríklad zapáčila v reštaurácii jedna servírka, ja som šiel po zaplatení útraty obeda von a tak dlho som o nej premýšľal, až som sa po troch hodinách vrátil s kyticou ruží a pozval som ju na rande. Nič z toho nakoniec nebolo, boli sme len asi trikrát na prechádzke, ale to gesto som spravil,“ poznamenal Jílek.


Napriek podobným činom mu však ženy k nohám nikdy nepadali. „Už na DAMU sme mali so spolužiakom spoločnú lásku - obaja sme nosili v srdciach jedno dievča, no ona si napokon vybrala jeho. Chodila s ním dva roky a ja som čumel, ako s ním chodí. Ženy mi nikdy nejako nepadali k nohám. Pôsobím totiž tak placho a ako veľký dobrák, ale to je len časť môjho ja,“ zasmial sa 35-ročný rodák z Prahy, ktorý by rád ukázal svetu aj druhú stránku svojej osobnosti.

 

„Do budúcna by som si veľmi prial, keby sa tá škála postáv, do ktorých ma obsadzujú, rozrástla. Verím totiž, že by som mohol byť autentický aj pri stvárnení negatívnych charakterov. Dúfam, že to príde,“ podotkol herec.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies