Český herec Václav Postránecký bojuje so zákerným ochorením

NETKY.SK • 2 Jún 2018, 08:07 • 2 min
Český herec Václav Postránecký bojuje so zákerným ochorením

PRAHA - Populárny český herec Václav Postránecký (74) bojuje so zákerným ochorením, ktoré zmenilo jeho život a o ktorom sa rozhodol informovať i širokú verejnosť.

slovakia

left justify in out

"V živote každého z nás nastávajú rôzne momenty a rôzne obdobia. V tom svojom práve prežívam zásadnú etapu, keď sa snažím vrátiť svoje telo za pomoci teamu lekárov od obvyklej kondície. Je však na mne, aby som sa k celej veci postavil statočne a čelil tomu bez strachu, ako najlepšie dokážem. Súčasnú situáciu beriem ako výzvu a príležitosť. Nechcem sa skrývať ani vyhýbať verejnému záujmu, ale verím, že pochopíte, že nové sily chcem čerpať hlavne v súkromí a so svojimi najbližšími. V niektorých situáciách sú ďalšie slová zbytočné a rozoberanie detailov nežiaduce," napísal umelec vo vyhlásení, ktoré zverejnil v piatok v internetovom vydaní denník Blesk.

 

Herec, ktorého preslávila okrem iného česká filmová komédia storočia S tebou mě baví svět, sa pred mesiacom podrobil podľa rovnakého periodika operácii brucha. Na čas ho zaskočili v inscenáciách kolegovia z pražského Národného divadla, v Audiencii Václava Havla Alois Švehlík, v Čechovových Troch sestrách František Němec a v Klicperovej Mlynárovej opičke Jiří Štěpnička. Postránecký však evidentne nechce vypadnúť z bežného kolobehu života a vrátil sa do práce, len čo mu to zdravotný stav dovolil.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies