Český herec Bronislav Kotiš vyháňal ducha z garsónky

NETKY.SK • 30 August 2016, 09:17 • 2 min
Český herec Bronislav Kotiš vyháňal ducha z garsónky

BRATISLAVA - Český herec Bronislav Kotiš sa vo svojej plzenskej garsónke podľa vlastných slov stretol s duchom.

slovakia

left justify in out

„Verím, že sa dejú veci medzi nebom a zemou, mnohokrát som sa o tom aj presvedčil. V mojej garsónke v Plzni som napríklad často cítil, že tam niekto je, aj keď tam nikto nebol. Ozývali sa tam zvuky, padali tam z ničoho nič veci... Buď je to tým, že neviem dobre upratovať alebo tam skutočne niekto prebýval,“ povedal v rozhovore pre agentúru SITA.

 

S nevítanou návštevou sa známy herec rozhodol zatočiť podobnou metódou ako jeho otec. „Keď som bol malý chlapec, tak som sa v noci vždy hrozne bál akýchsi nadprirodzených síl. Boli to také svetelné bytosti, ktoré vydávali dokonca taký špecifický zvuk a sídlili v skrini v mojej izbe. Nemohol som spávať, tak otec, aby ma upokojil, urobil jedného večera takú vec, že prišiel k tej skrini, začal na ňu z celej sily trieskať a kričal po tých bytostiach, aby ma nechali už na pokoji a nech už ani nechodia... A odvtedy som mal fakt pokoj. Takže podobnú, len trochu miernejšiu metódu som skúsil po rokoch aj vo svojom plzenskom byte. Sadol som si a s tým duchom som sa na rovinu porozprával. Povedal som mu, že viem, že ku mne chodí a požiadal som ho, aby ma skúsil už nerušiť, pretože by som chcel byť v kľude. Naznačil som mu, že viem, že sa trápi, keď sa tak pozerá na tú ľudskú bytôstku a že ma chce zrejme nastrašiť, ale že ja sa tiež predsa nechcem trápiť, tak nech to pochopí... Aj som ho poprosil, aby sa nehneval, normálne som sa mu ospravedlnil, aby to nebolo také drsné. Skúsil som metódu Ježiša, bol som naňho dobrý a prívetivý a vyjednával som s ním. A po tomto rozhovore sa už veci diať prestali, takže asi si uvedomil, o čo som ho žiadal. Ja tomu verím,“ priblížil nezvyčajnú príhodu 44-ročný rodák z Prahy.

 

„A verím aj v rôzne energie a v prenos myšlienok, ono to funguje. Mnohokrát sa mi stalo, že som mal niekoho v mysli a ten človek mi zrazu zavolal. Alebo som si na niekoho spomenul, a keď som dotyčného o pár dní stretol a hovorím mu, že som naňho vtedy a vtedy myslel, tak on mi len pritakal, že presne v tom čase som mu vraj napadol tiež,“ dodal Kotiš.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona