Český gólman Bartošák si zavaril, v USA ho čaká súd

NETKY.SK • 18 November 2015, 10:30 • 2 min
Český gólman Bartošák si zavaril, v USA ho čaká súd

LOS ANGELES - Český hokejový brankár Patrik Bartošák si v USA poriadne zavaril.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročného gólmana čaká v Kalifornii súd za domáce násilie. Rodák z mesta Kopřivnice podľa polície napadol svoju priateľku. Patrik Bartošák sa pred súd prvýkrát postaví v polovici decembra. Synovec skúseného útočníka Radka Bonka je súčasťou štruktúr klubu Los Angeles Kings, no v NHL ešte nechytal. Dlhodobo pôsobí v nižších súťažiach, väčšinou vo farmárskej AHL. "Je to veľmi vážne obvinenie. Takéto správanie odmietame tolerovať. Budeme ďalej zbierať informácie o tomto prípade," uvádza sa v stanovisku klubu Los Angeles Kings.

 

Táto organizácia už má podobnú skúsenosť s iným hokejistom, ruský obranca Viačeslav Vojnov v jeseni 2014 napadol svoju priateľku a v lete 2015 pobudol aj za mrežami. Správu priniesol denník Los Angeles Times.
Podľa The Hockey News Bartošák svoju priateľku tlačil k múru a vyhrážal sa jej. Vzápätí ju začať škrtiť a uštedril jej rany do oblastí pŕs, hlavy a nôh. "Ak mi k tomu nič nepovieš, zabijem ťa! Dúfam, že si uvedomuješ, že ťa pošlem k zemi a uspím, než odídem," kričal vraj Bartošák na priateľku, pravdepodobne už bývalú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies