Český futbalista mal autonehodu, spolujazdkyňa zomrela

NETKY.SK • 6 Jún 2013, 17:25 • 2 min
Český futbalista mal autonehodu, spolujazdkyňa zomrela

PRAHA - Devätnásťročný český futbalista Nicolas Šumský v službách pražského klubu Bohemians 1905 v stredu havaroval pri českej obci Zámrsk.

slovakia

left justify in out

Vo vozidle, ktoré mladý stredopoliar šoféroval, sedela na mieste spolujazdca jeho o rok mladšia priateľka, ktorá nehodu neprežila. Rodáka z Vysokého Mýta previezli vrtuľníkom do nemocnice v Hradci Králové.

"Podľa informácií hráčovho otca je Nicolas mimo ohrozenia života," povedal hovorca klubu Bohemians 1905 Tomáš Mutinský. "Mladý muž z dosiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, zišiel s vozidlom do priekopy a narazil do stromu," povedala podľa portálu idnes.cz policajná hovorkyňa Lenka Vilímková. V policajnej správe sa uvádza, že osemnásťročná spolujazdkyňa utrpela zranenia nezlúčiteľné so životom, podľahla im priamo na mieste. Polícia nariadila, aby Šumskému odobrali krv za účelom zistenia, či pred jazdou nepožil alkohol.

Devätnásťročný Šumský bol členom futbalových akadémií francúzskych klubov Cannes a AS Monaco, v Argentíne hral v juniorských výberoch River Plate a Argentinos Juniors. Od roku 2011 pôsobí vo Česku tíme Bohemians 1905.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies