Český fotograf Jan Saudek bude opäť otcom: S manželkou Pavlou čaká tretie dieťa

NETKY.SK • 21 November 2014, 13:18 • 2 min
Český fotograf Jan Saudek bude opäť otcom: S manželkou Pavlou čaká tretie dieťa

BRATISLAVA - Český fotograf Jan Saudek a novinárka Pavla Hodková čakajú tretieho spoločného potomka. Radostnú novinku potvrdila 34-ročná mamička pre portál iDNES.cz.

slovakia

left justify in out

"Áno, je to tak. S najväčšou pravdepodobnosťou by sa dievčatko malo narodiť na prelome januára a februára," povedala novinárka, ktorá mala s manželom prvé rande počas autorizácie článku.

 

Dvojica sa zosobášila tento rok v marci v Číne, kde mal fotograf výstavu. Vychovávajú už dve spoločné deti - sedemročného syna Matěja a päťročnú dcéru Annu-Mariu. Na začiatku vzťahu prekonali dva potraty. 

 

Sedemdesiatdeväťročný Jan Saudek je významným fotografom a predstaviteľom manierizmu. Je autorom inscenovaných fotografií, ktoré často koloruje. Najčastejším námetom sú preňho ženy kyprých tvarov. Pavla Hodková je jeho štvrtou manželkou. V minulosti sa raz rozviedol a dva razy ovdovel. S prvou ženou má dvoch synov - Samuela, ktorý žije s bývalou priateľkou fotografa Sárou, a Davida. S druhou ženou má dcéru Mariu. S Petrou Šupovou má syna Jindřicha. Saudek má ešte dcéru Karolínu. Jeho ďalší syn Lukáš spáchal samovraždu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies