Český brankár Salák chytal proti Švédom so zlomeným prstom

NETKY.SK • 6 Máj 2013, 12:34 • 2 min
Český brankár Salák chytal proti Švédom so zlomeným prstom

ŠTOKHOLM - Problémy českých hokejových brankárov pokračujú, zlomený prst má najnovšie Alexander Salák. Napriek zraneniu by mal nastúpiť aj na pondelkový súboj so Švajčiarskom na majstrovstvách sveta v Štokholme.

slovakia

left justify in out

"Na rozkorčuľovaní pred zápasom so Švédskom dostal pukom do ruky, ktorou drží hokejku. Salák odišiel na röntgen, ktorý potvrdil, že prišlo k zlomenine posledného článku prstenníka pravej ruky. Na súboj so Švédmi obetavo nastúpil, lekári mu miesto umŕtvili," uviedol pre hokej.cz tlačový hovorca Českého zväzu ľadového hokeja Zdeněk Zikmund.

Z českých gólmanov je stopercentne v poriadku len Pavel Francouz, ktorý na svetový šampionát pôvodne ani nemal cestovať. Predpokladaná jednotka Ondřej Pavelec sa do zápasov ešte nedostala pre problémy s členkom. V nedeľu do Štokholmu pricestoval aj Jakub Kovář, ktorý mal byť pôvodne trojkou. Z účasti ho ešte počas prípravy vyradila choroba.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies