Českú turistku zavraždil v Indii jej 19-ročný partner

NETKY.SK • 7 August 2013, 17:42 • 2 min
Českú turistku zavraždil v Indii jej 19-ročný partner

PRAHA/NAÍ DILLÍ - K vražde 24-ročnej českej turistky, ktorú dnes našli bez známok života v hotelovej izbe v indickom štáte Goa, sa priznal jej partner, 19-ročný občan ČR. Informovala o tom spravodajská televízia ČT24 s odvolaním sa na hovorkyňu rezortu zahraničných vecí v Prahe Johanu Grohovú.

slovakia

left justify in out

Mladú Češku našli ležať v kaluži krvi s bodnými zraneniami v oblasti krku v hoteli na pláži Baga. Jej partnera podľa pôvodných informácií našli neďaleko dejiska zločinu v bezvedomí. On sám najskôr hovoril o tom, že sa stal obeťou únosu, neskôr však priznal, že sa chcel takýmto spôsobom zbaviť podozrenia z vraždy. Podľa hovorkyne očakávajú v Prahe oficiálnu správu indickej polície v priebehu niekoľkých hodín.

Motív činu je ešte predmetom vyšetrovania. Mladíka vypočúva indická polícia. Kompetentné indické úrady už nariadili pitvu, po ktorej zrejme telo obete prepravia naspäť do vlasti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona