Českú topmodelku a priateľku hokejistu Petružáleka našli mŕtvu v byte!

NETKY.SK • 11 November 2014, 18:14 • 2 min
Českú topmodelku a priateľku hokejistu Petružáleka našli mŕtvu v byte!

PRAHA - Žena, ktorú našla polícia v nedeľu v jednom z bytov v Litvínove na severozápade ČR bez známok života, je podľa dnešnej informácie internetového serveru Novinky.cz modelka Kateřina Netolická, víťazka súťaže Top modelka nového tisícročia. Prvé informácie nenasvedčujú, že by išlo o násilnú smrť, prípadom sa však zaoberá kriminálna polícia.

slovakia

left justify in out

Hovorkyňa polície Ludmila Svitláková pre server potvrdila výjazd kolegov v súvislosti s nálezom mŕtvej ženy v byte na litvínovskom sídlisku Hamr, avšak jej identitu odmietla špecifikovať. Dodala, že lekári priamo na mieste nezistili príčinu jej úmrtia. Preto bola nariadená súdna pitva. Cudzie zavinenie sa však predbežne nezistilo.
     

Medzičasom dvadsaťšesťročná modelka, ktorá iba pred desiatimi dňami oslávila narodeniny, zvíťazila v roku 2004 v spomínanej modelingovej súťaži, čo jej otvorilo cestu k pracovným ponukám pre firmy ako Prada, L’Oreal alebo H&M. Objavila sa aj na titulnej stránke časopisu Dolce Vita a mnohých ďalších periodík.
     

Netolická, ktorá bývala podľa informácií Novinky.cz v byte s českým hokejovým internacionálom Jakubom Petružálkom, aktuálne hráčom tímu KHL - AK Bars Kazaň, sa v ostatnom čase venovala kickboxu. Iba v októbri sa stala majsterkou ČR v kategórii K1 do 70 kilogramov vo farbách Kickboxu Baník Most.
     

Priateľ Netolickej, ktorý sa v noci nadnes neplánovane vrátil z Ruska domov, pre Mostecký deník identitu zosnulej potvrdil, avšak akýkoľvek ďalší komentár odmietol.
   

Podľa rovnakého zdroja, ktorý sa odvolal na obyvateľku jedného z okolitých domov, objavil telo zosnulej hokejistov brat, keď išiel skontrolovať byt.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies