Českú rodinku, ktorá si užívala pekný víkend v Tatrách, prekvapil medveď!

NETKY.SK • 21 Jún 2017, 10:15 • 2 min
Českú rodinku, ktorá si užívala pekný víkend v Tatrách, prekvapil medveď!

TATRY – Česká rodinka sa po stretnutí s medveďom na ich nedeľnej prechádzke ešte doteraz spamätáva.

slovakia

left justify in out

Rodinka Kondelových z Čiech, ktorá sa rozhodla stráviť pekný víkend v tatranskej prírode, zažila naozaj nečakané stretnutie. "Vyšli sme zo Štrbského plesa na túru na Popradské pleso, ja, dve deti a moji rodičia," prezradila Dana Kondelová.

 

Na rušnom turistickom chodníku ich prekvapil medveď, ktorý sa z ničoho nič vynoril z húštin lesa a bez známok strachu sa pomaly blížil k rodine. Prvá, ktorá zaregistrovala divé zviera bola stará mama. Keď sa snažila upozorniť ostatných členov rodiny, na to, že v kríkoch niečo zazrela, nebrali ju príliš vážne.

 

Zlom nastal v momente, keď sa pred nimi zjavil medveď, všetci stuhli. "Nikto z nás sa neodvážil ani pohnúť, jen staršia dcéra mala odvahu a vytiahla mobil, aby si ho vyfotila," popísala Kondelová, matka detí.

 

Medveď sa k rodine priblížil asi na 10 metrov, keď ich zavetril, otočil sa a utiekol naspäť do lesa. "Bol od nás maximálne desať metrov, potom sa vrátil do lesa," dodala Dana, ktorá bola šťastná, že sa nikomu nič nestalo.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies