Česko vo štvorhre na OH bez Strýcovej

NETKY.SK • 10 Jún 2016, 13:45 • 2 min
Česko vo štvorhre na OH bez Strýcovej

PRAHA - Tomáš Berdych, Jiří Veselý, Petra Kvitová, Karolína Plíšková, Lucie Šafářová a Barbora Strýcová sú v nominácii Češka na tenisovú dvojhru na olympijských hrách 2016 v brazílskom Riu de Janeiro.

slovakia

left justify in out

Káder v piatok zverejnil národný zväz ČTS. Po "škrtoch" by mohol pribudnúť Lukáš Rosol, 71. v renkingu k 6. júnu, pričom definitívna čiara sa dá očakávať okolo 70. - 75. miesta.

 

Na štvorhru zvolili páry Berdych - Radek Štěpánek, resp. Andrea Hlaváčková - Lucie Hradecká a Kar. Plíšková - Šafářová. Odborná komisia čelila dileme, ktorú z kandidátok na debla vynechať, čierny Peter sa napokon ušiel Strýcovej.

 

Hradecká ako členka Top 10 príslušného hodnotenia logicky siahla po svojej tradičnej partnerke Hlaváčkovej. Ďalšie adeptky sú na tom vo štvorhre rebríčkovo takto: 14. Šafářová, 28. Kar. Plíšková, 42. Strýcová, posledná menovaná zostala mimo, hoci s Plíškovou sa jej darilo v Pohári federácie.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies