Českí Spencer a Hill: S Pánikom a Janusom to bolo výborné

NETKY.SK • 12 Február 2014, 13:00 • 2 min
Českí Spencer a Hill: S Pánikom a Janusom to bolo výborné

SOČI - Ondřej Palát a Radko Gudas sa predstavia v českom tíme na ZOH v Soči.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Českí novinári ich prirovnávajú k Budovi Spencerovi s Terenceom Hillom, dobrotivým filmovým hromotĺkom, ktorí sa preslávili na plátne v spaghetti-westernoch v druhej polovici dvadsiateho storočia. Hokejoví reprezentanti Česka Ondřej Palát s Radkom Gudasom, ktorí sa predstavia na ZOH v Soči, sa v tejto sezóne uplatnili v NHL v tíme Tampa Bay Lightning. Keď pôsobili vo farmárskej AHL v tíme Norfolk Admirals, spoločne so Slovákmi Richardom Pánikom a brankárom Jaroslavom Janusom tvorili jadro stredoeurópskej "mafie", píše denník Sport.

 

"Bývať pri mori s ďalšími dvoma superchalanmi bolo výborné. V mužstve sa nám darilo, vo voľnom čase sme veľa surfovali. Bola to proste pecka. Mali sme najatého profíka, ktorý nás trénoval. Po hokeji sa šlo na vlny. Väčšinou sme potom boli spotení ako prasatá, ale bol to vynikajúci tréning," vysvetlil útočník Palát, ktorý je českým Terenceom Hillom. Zato Gudas ako vyhlásený "tvrďas" pripomína stavbou tela i strniskom skôr Spencera. V Soči ho však ešte pred prvým zápasom proti Švédsku skolilo prechladnutie a teplota. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies