Českí hokejisti sa v bratislavskej exhibícii predstavia pod vedením Vladimíra Vůjtka

NETKY.SK • 22 Január 2018, 19:15 • 2 min
Českí hokejisti sa v bratislavskej exhibícii predstavia pod vedením Vladimíra Vůjtka

PRAHA - Zatiaľ čo vedenie slovenskej hokejovej Tipsport ligy v utorok plánuje zverejniť meno kapitána a trénera svojho výberu na februárovú exhibíciu All Star Cup 2018 v Bratislave, Česi v pondelok prezentovali zloženie celého tímu. Hlavným koučom družstva bude Vladimír Vůjtek, ktorý v minulosti trénoval slovenskú hokejovú reprezentáciu a v Helsinkách 2012 ju priviedol k zisku striebra z MS. Pomáhať mu bude Viktor Ujčík a generálny manažér výberu bude Petr Nedvěd.

slovakia

left justify in out

Na podujatí, ktoré v sobotu 17. februára bude hostiť bratislavský Zimný štadión Ondreja Nepelu, sa okrem výberu českej extraligy predstavia aj tím slovenskej Tipsport ligy, nemeckej DEL a rakúskej nadnárodnej súťaže EBEL.

Česi podľa pravidiel podujatia nominovali na turnaj po jednom hráčovi z každého klubu. V tíme je dvanásť Čechov a dvaja legionári - Švéd Erik de la Rose a Kanaďan Brett Flemming. Kapitánom družstva bude útočník Jaroslav Bednář z Hradca Králové. "Pôjde o príjemné spestrenie sezóny. Najmä teraz, keď sa v jej závere hrá o každý meter ľadu. V Bratislave bude priestor na technické záležitosti. Je to pre ľudí a dúfam, že uvidia pekný hokej a veľa gólov," povedal Bednář.

Informácie priniesol portál hokej.cz.

Káder tímu českej extraligy na februárový exhibičný turnaj All Star Cup 2018 v Bratislave:


Brankári: Libor Kašík (Zlín), Miroslav Svoboda (Plzeň)
Obrancovia: Erik de la Rose (Jihlava), Brett Flemming (Chomutov), Marek Hrbas (Vítkovice), Martin Vyrůbalík (Olomouc)
Útočníci: Jaroslav Bednář (Hradec Králové), Viktor Hübl (Litvínov), Marek Kvapil (Liberec), Martin Nečas (Brno), Lukáš Pech (Sparta Praha), Jiří Polanský (Třinec), David Tomášek (Pardubice), Jakub Orsava (Mladá Boleslav)
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies