Českému vládnemu špeciálu s premiérom na palube prasklo počas letu čelné sklo!

NETKY.SK • 26 Máj 2013, 17:00 • 2 min
Českému vládnemu špeciálu s premiérom na palube prasklo počas letu čelné sklo!

PRAHA - Dramatický let z Prahy do Moskvy dnes absolvovali český premiér Petr Nečas a minister priemyslu a obchodu Martin Kuba. Vládnemu špeciálu Airbus A319-100CJ, ktorým česká delegácia cestovala, nad Bieloruskom prasklo čelné sklo, informoval server Novinky.cz.

slovakia

left justify in out

Kapitán ihneď klesol do bezpečnej letovej výšky a posádka pripravovala cestujúcich na núdzové pristátie. Napokon sa kapitán rozhodol pokračovať v ceste v nižšej letovej hladine a o pol štvrtej SELČ s vládnou delegáciou bezpečne pristál na letisku v Moskve.

Zatiaľ nie je známe, či armáda vyšle pre Nečasa, ktorý by mal v pondelok letieť do Soči a Petrohradu, iné lietadlo alebo ho v Moskve opravia, prípadne využije druhý vládny špeciál, s ktorým pricestovala do Ruska početná delegácia podnikateľov, napísali Novinky.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies