Českého speváka Sámera Issu podviedli: Mal vystupovať v Dubaji, prišiel o peniaze!

NETKY.SK • 23 Apríl 2014, 10:59 • 2 min
Českého speváka Sámera Issu podviedli: Mal vystupovať v Dubaji, prišiel o peniaze!

PRAHA - Český spevák Sámer Issa sa stal obeťou podvodu zo strany údajného podnikateľa, ktorý mu sľúbil lukratívny angažmán v Dubaji. Tesne pred spevákovým plánovaným odletom do Spojených arabských emirátov sa však podnikateľ vystupujúci pod menom Mike Akad odmlčal a odvtedy sa už neozval.

slovakia

left justify in out

"Tento fotograf a pochybný podnikateľ tvrdil, že má konexie v Dubaji a údajne dohodol lukratívny angažmán pre môj tím s istým majiteľom umeleckej agentúry, ktorá zaisťovala vystúpenia v miestnych hoteloch. Postupom času sme zistili, že zmluva, ktorú poslali z dubajskej agentúry, bola falošná," uviedol Issa, ktorý s Akadom rokoval približne pol roka. Spevák a jeho sprievodná skupina mali v dubajských kluboch vystupovať od apríla do júla.

 

Mike Akad sa podľa Issu prezentuje ako sýrsky fotograf žijúci v Česku, pričom v minulosti s ním už spevák spolupracoval na niekoľkých projektoch, ktoré sa vždy zrealizovali. Issa už celú záležitosť rieši so svojím právnikom. "Akad nám spôsobil značnú finančnú škodu. S blížiacim sa termínom odletu sa stiahol do úzadia a začal tvrdiť, že je v zahraničí, že je zaneprázdnený a posledná informácia z jeho strany bola, že dokonca dostal rakovinu. To by sme, samozrejme, nikomu neželali, ale z hľadiska všetkých tých lží, ktoré sa teraz postupne dostávajú na povrch, ak si vymyslel aj túto informáciu, tak veľmi pochybujem o jeho ľudskosti," dodal Issa, ktorý momentálne rokuje o inej ponuke z Dubaja. "Nechceme zahodiť túto šancu. Termín odletu sa asi o nejakú dobu posunie, ale veríme, že nakoniec paradoxne budeme vďaka celej tejto situácii vďační, že sme sa takto dali dohromady a postavili tento super projekt," vyhlásila členka Issovej skupiny Hanna Pekhart. 

 

Dvadsaťosemročný Sámer Issa je rodákom z Děčína, no jeho otec pochádza zo Sýrie, kde spevák žil do svojich šiestich rokov. Známym sa stal v roku 2004 vďaka súťaži Česko hledá SuperStar, kde sa umiestnil na tretej priečke. Následne vydal album Busted (2004), po ktorom nasledovali nahrávky Break The Silence (2005) a My Way (2011). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies