Českého europoslanca odviezla z Poslaneckej snemovne záchranka

NETKY.SK • 16 September 2016, 12:33 • 2 min
Českého europoslanca odviezla z Poslaneckej snemovne záchranka

PRAHA - Rýchla záchranná služba dnes okolo pol desiatej dopoludnia odviezla z priestorov českej Poslaneckej snemovne komunistického europoslanca Jiřího Maštálku. Informoval o tom český denník Právo s tým, že podľa jeho zistení politika postihla pri rokovaní s vedením strany mozgová príhoda.

slovakia

left justify in out

"Môžem potvrdiť, že Jiřímu Maštálkovi sme museli zavolať lekára zo snemovne, ktorý následne zavolal sanitku," potvrdil pre Právo šéf poslaneckého klubu Pavol Kováčik s tým, že o diagnóze hovoriť nemôže, pretože ju nepozná.


Maštálka, sám povolaním lekár, pôsobí v politike už od 90. rokov minulého storočia. Do rozpadu federácie patril medzi poslancov Federálneho zhromaždenia, potom zasadol v Poslaneckej snemovni Parlamentu ČR, píše spravodajský server Novinky.cz.


Mašťálka dostal tento rok vo februári od ruského prezidenta Vladimira Putina vysoké ruské štátne vyznamenanie. Rad priateľstva získal ako podpredseda delegácie Európskeho parlamentu vo výbore parlamentnej spolupráce EÚ-Rusko.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona