České turistky Monika (†36) a Klárka (†8) pochovajú v stredu v Karvinej

NETKY.SK • 12 August 2013, 15:01 • 2 min
České turistky Monika (†36) a Klárka (†8) pochovajú v stredu v Karvinej

PRAHA - Pohreb dvoch českých turistiek, 36-ročnej Moniky a jej osemročnej dcérky Klárky, ktoré zomreli počas dovolenky v egyptskom letovisku Hurghada zrejme na následky prudkej otravy, sa uskutoční v úzkom rodinnom kruhu v stredu 14. augusta na cintoríne v Karvinej.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesli dnes denník Právo a internetový server Novinky.cz s odvolaním sa na zdroje pohrebnej služby, ktorá zabezpečuje smútočný obrad. Podľa nich si pozostalí neželajú prítomnosť médií na pohrebe, areál bude uzavretý a prístup bude povolený iba osobám, ktoré určí smútiaca rodina.

České orgány stále nemajú k dispozícii výsledky pitvy, ktorá sa uskutočnila ešte pred prevozom zosnulých v Egypte. Bezprostredne po štvrtkovom prevoze oboch tiel do vlasti nariadila severomoravská polícia ďalšiu pitvu, ktorá sa uskutočnila v piatok. Aj v súvislosti s ňou sa zatiaľ čaká na výsledky laboratórnych expertíz.

Egyptskí vyšetrovatelia pracujú aj naďalej s verziou hrdelného zločinu, pričom podozrievajú z činu manžela a otca obete Petra K., ktorý akékoľvek podozrenia odmieta. Severoafrickú krajinu však zatiaľ nesmie opustiť.

Sestra podozrivého potvrdila, že pre jeho blízkych je to veľmi ťažké a že sa za bratom chystajú cestovať po pohrebe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona