Médiá o zápase Slovana so Spartou: Mizerný štadión, mizerný trávnik, mizerná organizácia!

NETKY.SK • 24 Október 2014, 13:17 • 2 min
Médiá o zápase Slovana so Spartou: Mizerný štadión, mizerný trávnik, mizerná organizácia!

BRATISLAVA - Ohlasy internetových médií na štvrtkový súboj 3. kola I-skupiny futbalovej Európskej ligy Slovan Bratislava - Sparta Praha (0:3), ako aj na jeho prerušenie zavinené výtržnosťami fanúšikov v hľadisku:

slovakia

left justify in out

Idnes.cz: "Štyridsať minút sa nehralo. Federálne derby prerušili výtržnosti. Čakalo sa napätie a veľká rivalita, ale z derby Slovan - Sparta je škandál, ktorý bude mať dohru. Švédsky rozhodca zápas po 40 minútach prerušil, lebo na tribúnach vzplanuli vášne. Škandálny zápas napokon vyznel jednoznačne pre českého majstra.“ 

Lidovky.cz: "V tieni násilia medzi fanúšikmi! Sparta v derby prevýšila Slovan 3:0. Očakávaný duel dvoch federálnych rivalov rozhodca prerušil na 40 minút pre výtržnosti. Potom za Spartu skórovali Lafata, Konaté a Krejčí." 

 



Blesk.cz: "Sparťanské peklo na Slovane! V Bratislave sa pre vyčíňanie fanúšikov takmer nedohralo. Malo ísť o veľký federálny zápas. Namiesto toho sa súboj v Bratislave zvrhol na nechutnú prehliadku násilia. Potom, čo fanúšikovia oboch táborov vtrhli na ihrisko, musel byť zápas na konci prvého polčasu na 40 minút prerušený." 

CTK.cz: "Sparta po výtržnostiach svojich fanúšikov vyhrala na Slovane 3:0. Premiéru Jozefovi Chovancovi na lavičke Slovana pokazili po prestávke strelci David Lafata, Tiémoko Konaté a Ladislav Krejčí." 

 



Pravo.cz: "Víťazstvo s trpkou príchuťou. Chuligáni vystrájali. Víťazstvo Sparty na Slovane zatienili bitky v hľadisku. A policajti nezmyselne vyčkávali so zásahom. Tento zápas Európskej ligy bol hanbou obrovských rozmerov." 

Sport.cz: "Ako mohla UEFA schváliť zastaraný štadión na Pasienkoch pre zápasy Európskej ligy? Čo robili usporiadatelia a bezpečnostná agentúra, keď chuligáni Sparty začali demolovať plot, aby sa cez pokojných divákov mohli predrať ku kotlu slovanistov? Štvrtkové výtržnosti vyvolávajú veľa otázok. Televízni a rozhlasoví komentátori, ktorí sa nachádzali v blízkosti najväčších bitiek, majú jasno - môžeme byť radi, že sme to zdraví prežili." 

 



UEFA.com: "Sparta pohodlne zvíťazila na Slovane. Ani nový muž na palube Slovana, bývalý Sparťan Jozef Chovanec, neodvrátil tretiu prehru bratislavského tímu v skupinovej fáze Európskej ligy." 

Sport (ČR): "Mizerný štadión, mizerný trávnik, mizerná organizácia. Také boli vklady slovenskej strany do očakávaného 'federálneho' zápasu Európskej ligy medzi futbalistami Slovana Bratislava a Sparty Praha. Českí hostia importovali na Pasienky skupinu šialených bláznov, ako vystrihnutých z mizerného komiksu." 

 



AP (USA): "Výtržnosti fanúšikov prerušili zápas Slovan - Sparta. Švédsky rozhodca Martin Strömbergsson poslal hráčov dole z trávnika v 41. min, keď fanúšikovia Sparty zaútočili v hľadisku na slovanistov. Zápas pokračoval až po policajnom zásahu, ktorý vzhľadom na okolnosti prišiel s oneskorením." 

AFP (Fr.): "Stretnutie Slovan - Sparta museli prerušiť na viac než pol hodiny z dôvodu mimoriadnych udalostí na tribúnach. Tam začali medzi sebou bojovať stúpenci oboch fanúšikovských táborov. Delegát UEFA neskôr nechal pokračovať v zápase, ale pod podmienkou, že výtržnosti sa už nebudú opakovať." 

 



SID (Nem.): "Zápas Európskej ligy v Bratislave museli prerušiť. Dôvodom boli násilnosti medzi fanúšikmi oboch tímov. Niektorí výtržníci vbehli na ihrisko, iní zasa po preskočení zábran zaútočili proti sebe. Švédsky rozhodca za týchto okolností musel poslať hráčov do kabín a v hre nechal pokračovať po polhodinovej pauze." 

Stiri de Sport (Rum.): "Šialenstvo na Slovensku! Zápas Európskej ligy Slovan - Sparta musel byť prerušený na 40 minút pre násilnosti fanúšikov na tribúnach." 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona