Češka žijúca v Kanade si vzala dvojročnú dcéru od otca a utiekla pravdepodobne do Európy

NETKY.SK • 12 Marec 2015, 06:52 • 2 min
Češka žijúca v Kanade si vzala dvojročnú dcéru od otca a utiekla pravdepodobne do Európy

OTTAWA/PRAHA - Kanadská polícia pátra po Marcele Z. z Českej republiky, ktorá nevrátila dvojročnú dcérku otcovi dieťaťa, ktorý ho má zverené do starostlivosti.

slovakia

left justify in out

Tamojšie médiá informovali, že Češka s dieťaťom odcestovali do ČR. Správu priniesol internetový server Novinky.cz. Matka si dcérku vyzdvihla u otca v Saint-Jean-sur-Richelieu v provincii Quebec v pondelok a do večera ju mala vrátiť otcovi, čo sa však nestalo, informovali kanadské médiá. Kanadská polícia vyhlásila preto v utorok celoštátne pátranie po Češke, avšak medzičasom kontaktovala české úrady, pretože zistila, že matka s dieťaťom smerujú do Európy.

 

 

Česká polícia na žiadosť kanadských partnerov preskúmala, či žena pricestovala do krajiny, avšak zistila, že sa tak nestalo. Cieľovú destináciu hľadanej, na ktorú v Kanade nevydali medzinárodný zatykač, polícia zatiaľ nepozná. Z Kanady dostala iba informáciu, že smeruje na starý kontinent.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies