Česká tenistka Plíšková neuniesla prehru s Rybárikovou, vraj na jej tenis sa nedá pozerať!

NETKY.SK • 31 August 2017, 15:39 • 2 min
Česká tenistka Plíšková neuniesla prehru s Rybárikovou, vraj na jej tenis sa nedá pozerať!

New York - Česká tenistka Kristýna Plíšková neuniesla prehru so Slovenkou Magdalénou Rybárikovou v 2. kola dvojhry na grandslamovom turnaji US Open. Po zápase sa do nej obula a na adresu wimbledonskej semifinalistky uviedla, že hrá "škaredý" tenis.

slovakia

left justify in out

"Veľmi sa na jej tenis nedá pozerať. Nikdy neviete, čo od nej príde. Kraťas, čop, alebo nejaký polokiks. Čím horšie zahrám, o to horšia rana priletí späť," uviedla pre server idnes.cz Kristýna Plíšková, ktorej sa v New Yorku nepodarilo pomstiť sestru Karolínu. Svetová jednotka podľahla Rybárikovej v 2. kole Wimbledonu.

 

Frustrovaná Kristýna Plíšková si po prehre s Rybárikovou vyliala zlosť hodením rakety o dvorec. Slovenskej dvojke sa však napokon od Češky dostali aj slová uznania. "Je šikovná, to treba uznať. Prežíva životnú sezónu, čo jej dodáva pokoj. Je vidieť, že má za sebou veľa víťazných zápasov."

 

US Open: Skvelá Rybáriková valcuje ďalej! V ďalšom kole ju však čaká tvrdý oriešok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona