Česká supermodelka a herečka Eva Herzigová sa zasnúbila

NETKY.SK • 18 Marec 2017, 16:46 • 2 min
Česká supermodelka a herečka Eva Herzigová sa zasnúbila

BRATISLAVA - Česká supermodelka a herečka Eva Herzigová a taliansky podnikateľ Gregorio Marsiaj sa zasnúbili.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťštyriročná rodáčka z Litvínova prezradila radostnú novinku prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila aj čiernobielu fotografiu snúbenca s jedným z ich troch synov. "Si ten pravý," uviedla k záberu a pridala aj hashtag Zasnúbená. Dvojica má spolu deväťročného Georgea, šesťročného Philipa a trojročného Edwarda. Rodina žije v Londýne. Modelka bola v rokoch 1996 až 1998 manželkou Tica Torresa, bubeníka kapely Bon Jovi.

Eva Herzigová odštartovala kariéru v 90. rokoch minulého storočia, keď predvádzala podprsenky značky Wonderbra. V roku 2006 bola Venušou na otváracom ceremoniáli zimných olympijských hier v talianskom Turíne. Zahrala si vo filmoch ako napríklad Strážni anjeli (1995), Priateľova manželka (1998), Modigliani (2004), Rozprávkar (2014) alebo Masaryk (2016). 


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies