Česká reprezentácia do 20 rokov na MS do Kanady bez spachtoša Karabáčka

NETKY.SK • 23 December 2014, 21:05 • 2 min
Česká reprezentácia do 20 rokov na MS do Kanady bez spachtoša Karabáčka

PRAHA - Česká hokejová reprezentácia do 20 rokov sa na blížiacich majstrovstvách sveta tejto vekovej kategórie v Kanade bude musieť zaobísť bez talentovaného Václava Karabáčka.

slovakia

left justify in out

Mladý útočník, ktorý pred začiatkom sezóny bojoval o miesto v kádri klubu NHL Buffalo Sabres, si na šampionáte nezahrá z disciplinárnych dôvodov. Ako informuje server iDnes.cz, zmeškal totiž tímový videomíting. Ako dôvod uviedol, že zaspal. Tréner českej dvadsiatky Miroslav Přerost bol však nekompromisný a potrestal ho nezaradením do konečnej nominácie.

 

"V mužstve som mal zostať, vôbec ma nemali vyradiť. Je to len moja chyba, za ktorú si môžem sám. Som na seba nahnevaný," sypal si Karabáček popol na hlavu. 

 

Čechov čaká v generálke pred MS súboj so Slovákmi, na šampionáte budú účinkovať v základnej B-skupine v Toronte s výbermi Švajčiarska, Dánska a Ruska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies