Česká polícia vyšetruje viacnásobnú vraždu a znásilnenie v chatovej oblasti

NETKY.SK • 8 Január 2018, 13:38 • 2 min
Česká polícia vyšetruje viacnásobnú vraždu a znásilnenie v chatovej oblasti

PRAHA - Česká polícia vyšetruje od pondelňajšieho rána viacnásobnú vraždu, ku ktorej došlo v chatovej oblasti pri obci Střížovice na severozápade Čiech.

slovakia

left justify in out

Násilný čin potvrdila denníku Právo krajská policajná hovorkyňa Veronika Hyšplerová. Na mieste sú traja mŕtvi. Podľa Hyšplerovej došlo k násilnému činu v noci na 8. januára v záhradkárskej osade pri Střížoviciach v okrese Ústí nad Labem.

 

Na mieste objavili tri telá, pričom podľa doposiaľ nepotvrdených informácií malo dôjsť k dvojnásobnej vražde a samovražde. Portál iDNES.cz uviedol, že medzi mŕtvymi je aj jeden z páchateľov činu. Podľa informácií tohto média vnikli do jednej z chát v osade Český Újezd v noci dvaja páchatelia.

 

"Vo vnútri boli rodičia a ich tri deti - deväťročné, šestnásťročné a asi dvadsaťročné. Rodičov páchatelia zviazali a zabili, šestnásťročnú dcéru znásilnili," tvrdí zdroj iDNES.cz. Pred chatou vraj zostal ležať zastrelený páchateľ, pričom ten druhý údajne utiekol.

 

"Myslím si, že išlo o vybavovanie si osobných účtov kvôli konope, ktoré ten chatár pestoval vo svojej záhrade. Inak sa tu desať rokov nič nestalo," vyhlásil jeden z okoloidúcich z blízkej dediny.

 

Policajti miesto činu prehľadávajú, pričom využívajú aj psovodov. Zároveň strážia vjazd do osady, ktorá je oplotená. Či zadržali podozrivého, nateraz známe nie je. Polícia najprv nechcela komentovať, či je na mieste viac obetí. Počas dopoludnia však potvrdila, že objavili troch mŕtvych. V tomto roku ide o vôbec prvý prípad vraždy v Ústeckom kraji.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies