Česká polícia si pri zásahu proti výrobcovi drog pomýlila dom: Vtrhli so samopalmi do pobožnej rodiny!

NETKY.SK • 4 Október 2013, 06:20 • 2 min
Česká polícia si pri zásahu proti výrobcovi drog pomýlila dom: Vtrhli so samopalmi do pobožnej rodiny!

JIHLAVA - Česká polícia si pri razii proti výrobcom drog v Jihlave pomýlila dom a vnikla do príbytku pobožnej rodiny. Vo štvrtok o tom informoval spravodajský portál iDNES.cz.

slovakia

left justify in out

Rovnaké pochybenie urobila polícia v pondelok tiež v Jihlave. Policajti svoje pochybenie uznali. Krajská policajná hovorkyňa Dana Čírtková povedala, že nepresne vyhodnotili a označili dom.

Rodina sa k razii odmietla vyjadriť. "Majiteľovi domu sme sa na mieste ospravedlnili a všetko mu vysvetlili. Ponúkli sme mu aj psychologickú pomoc. On pochopil vážnosť tej situácie," povedala Čírtková. Doplnila, že polícia nahradí škody, ktoré pri razii policajti spôsobili.

Policajti po zistení svojho omylu páchateľa nakoniec zadržali pri čine. Ide o páchateľa, ktorý bol za varenie pervitínu odsúdený už v minulosti.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona