Česká polícia prijme počas MS mimoriadne opatrenia

NETKY.SK • 16 Apríl 2015, 12:49 • 2 min
Česká polícia prijme počas MS mimoriadne opatrenia

PRAHA / OSTRAVA - Okrem organizačného výboru tohtoročných majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji sa na májový šampionát v Prahe a Ostrave pripravujú aj české bezpečnostné zložky.

slovakia

left justify in out

Podľa policajného prezidenta Tomáša Tuhého budú turnaj sprevádzať mimoriadne opatrenia, ktorých náklady sa zatiaľ pohybujú na úrovni 65 milión českých korún (približne 2,36 milióna eur). "V oboch mestách budú operovať rádovo stovky policajtov denne. K dispozícii bude poriadková i dopravná polícia, kriminalisti, pyrotechnici, letecká služba či medzinárodné zbory. Očakávame cez 650-tisíc návštevníkov a urobíme všetko pre to, aby sme zaistili bezpečný a bezproblémový priebeh celej akcie," povedal Tuhý a doplnil: "V súčasnosti nemáme žiadne informácie, ktoré by hovorili o tom, že hrozí teroristický útok. Už od júna 2014 sa intenzívne pripravujeme na všetky možné varianty."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies