AKTUALIZOVANÉ Štvorčlenná rodina z Brna sa našla! Za všetkým je rodinná kríza

NETKY.SK • 13 Apríl 2017, 15:00 • 2 min
AKTUALIZOVANÉ Štvorčlenná rodina z Brna sa našla! Za všetkým je rodinná kríza

Praha - Česká polícia s pomocou verejnosti vypátrala štvorčlennú rodinu z Brna, po ktorej bolo od pondelka vyhlásené pátranie. Ide o manželský pár s malými deťmi, ktorého zmiznutie nahlásil príbuzný rodiny. Informoval o tom dnes český server Novinky.

slovakia

left justify in out

Prípad vyvolal veľa otáznikov, pretože všetko nasvedčuje tomu, že rodina svoje zmiznutie dlhšie plánovala. Polícia však vylúčila, že by v prípade malo ísť o násilný, či kriminálny trestný čin. Hovorca juhomoravskej polície Pavol Šváb pre médiá uviedol: „Ide o súkromnú záležitosť týchto ľudí.“

 

Príbuzní naznačili, že rodina prechádzala vzťahovou krízou a útekom sa snažila vyriešiť tieto problémy. Práve to bol dôvod prečo zmiznutie manželského páru a ich detí okamžite ohlásili na polícii.

 

O čo v prípade išlo?

Polícia zverejnila výzvu na pomoc pri pátraní po manželoch Nikole a Petrovi Bartoňových a ich deťoch Tomášovi (4) a Nikole (6) z Brna. Na výzvu zareagovalo niekoľko svedkov z celého Česka.

 

"Našu teóriu potom potvrdili traja svedkovia. V stredu popoludní sme skontaktovali matku s jedným dieťaťom a o niekoľko desiatok minút neskôr sme na stanicu na podanie vysvetlenia previezli aj otca. Celá rodina je v poriadku," povedal pre denník Právo hovorca juhomoravskej polície Pavel Šváb. So zreteľom na už zverejnené osobné údaje o členoch rodiny odmietol tento prípad ďalej komentovať.

 

Rodina zmizla za záhadných okolností. Doterajšie poznatky vyšetrovateľov naznačujú, že otec, ktorý sa ešte na sklonku minulého týždňa pohyboval po Brne-Bystrci, odhlásil deti zo škôlky, zatiaľ čo matka na mesiac zrušila smeny na svojom pracovisku.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies