Česká polícia pátra po Američanovi: Zabil štyroch svojich príbuzných!

NETKY.SK • 23 Máj 2013, 16:09 • 2 min
Česká polícia pátra po Američanovi: Zabil štyroch svojich príbuzných!

PRAHA - Česká polícia pátra po nebezpečnom mladom Američanovi, ktorý zrejme zavraždil v Brne svojich štyroch blízkych príbuzných - troch mužov a jednu ženu.

slovakia

left justify in out

Prípad vyšetrujú od stredy večera juhomoravskí kriminalisti. Vražda sa odohrala v rodinnom dome v Brne-Ivanoviciach - luxusnej štvrti na okraji moravskej metropoly, polícia ale zatiaľ nezverejnila o okolnostiach zločinu bližšie podrobnosti. 

Podľa servera Novinky.cz hľadaný Američan pochádzal z rodiny českých emigrantov. Do vlasti svojich predkov sa vrátil len pred troma týždňami, aby tam hľadal novú identitu a zmysel života. 

Dočasné útočisko našiel v rodine svojich príbuzných v Ivanoviciach, ktorých podľa podozrení polície napokon zavraždil. O život podľa neoficiálnych informácií prišla miestna učiteľka, jej manžel a dvaja synovia, údajne bratranci predpokladaného páchateľa. 

Muž na sociálnych sieťach vystupuje pod menom Kevin Dahlgren, ako bydlisko uvádza Kaliforniu a hovorí len anglicky. Podľa policajnej databázy hľadaných osôb má 20 rokov, ale pôsobí asi o päť rokov staršie, uviedol server iDNES.cz.

Kriminalisti zverejnili aj Dahlgrenovu fotografiu, avšak dôrazne varovali občanov, aby sa ho žiadnom prípade nepokúšali zadržať, keďže je nebezpečný a pravdepodobne ozbrojený.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies